Οπαδοί του ΠΑΣ «ντόπαραν» τους παίκτες ενόψει Ολυμπιακού

Οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας τους με σκοπό να δείξουν στους παίκτες ότι είναι στο πλευρό τους.

Οπαδοί του ΠΑΣ «ντόπαραν» τους παίκτες ενόψει Ολυμπιακού

Το απόγευμα της Τετάρτης (7/4, 18:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Ηπείρου έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν φέτος και έχει δημιουργήσει προσδοκίες στον κόσμο της ότι μπορεί να φτάσει ακόμη και στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι οπαδοί του ΠΑΣ έχουν ξεσηκωθεί εξαιτίας της πορείας που κάνει η ομάδα τους και είναι χαρακτηριστικό ότι την Τρίτη (6/4) βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Ολυμπιακό. Όπως συμβαίνει εδώ κι ένα χρόνο οι οπαδοί δεν θα βρεθούν στις κερκίδες εξαιτίας της πανδημίας.

Ωστόσο πήγαν στο προπονητικό κέντρο προκειμένου να δείξουν στους ποδοσφαιριστές ότι είναι στο πλευρό τους έστω κι αν δεν καταφέρουν να δώσουν το παρών στο γήπεδο των Ζωσιμάδων. Οι φίλοι του ΠΑΣ "ντόπαραν" τους ποδοσφαιριστές τους ενόψει της πολύ δύσκολης αναμέτρησης που έχει η ομάδα την Τετάρτη το βράδυ.