ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (pic)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης, ο κόουτς Αργύρης Γιαννίκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (pic)

Μετά το τέλος της σημερινής (6/4) προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα της Τετάρτης (7/4) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Εκτός αποστολής είναι ο τραυματίας Σιόντης (έκανε αρθροσκόπηση) και ο ανέτοιμος Κριζμάν. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή της ομάδας των Ιωαννίνων.

Την Τρίτη (6/4) την ώρα της προπόνησης βρέθηκε στο ΠΕΑΚΙ και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, που ενημερώθηκε στη συνέχεια για θέματα της ομάδας από τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, σε συνάντηση εργασίας που είχαν στα γραφεία.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

«20 ποδοσφαιριστές έχει επιλέξει για την αυριανή αποστολή, του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της ομάδα μας κ.Γιαννίκης, τους:

LODYGIN, ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, ERRAMUSPE, PEERSMAN, ΣΑΛΙΑΚΑ, ΚΑΡΓΑ, ΠΗΛΙΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ, CASTRO, DOMINGUEZ, ΛΙΑΣΟ, ΛΩΛΗ, ΚΑΡΤΑΛΗ, BRENER, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, ΓΡΟΣΔΑΝΗ, ΠΑΜΛΙΔΗ, MILINCEANU».