ΕΠΟ: Στις 16/3 η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος

Και επίσημα πλέον η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου με φυσική παρουσία εκπροσώπων των ομάδων.

ΕΠΟ: Στις 16/3 η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος

Στις 19 Μαρτίου ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Και επίσημα πλέον η ημερομηνία έχει αλλάξει και η κλήρωση θα γίνει στις 16 του ίδιου μήνα.

Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που είχε καταθέσει αίτημα προκειμένου να γίνει η αλλαγή, διότι υπήρχε το παιχνίδι με την Άρσεναλ στις 18 Μαρτίου. Η ΕΠΟ προχώρησε στην αλλαγή της ημερομηνίας και τελικά οριστικά αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου στις 13:00.

Το παρών στην κλήρωση θα μπορέσουν να δώσουν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων, Ολυμπιακού, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ομοσπονδία όσοι βρεθούν στην κλήρωση θα πρέπει μία ημέρα πριν να έχουν κάνει τεστ για τον Covid 19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΕ, την Τρίτη 16/03/2021 στις 13:00, αντί της Παρασκευής 19/03 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα παραστούν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε test Covid-19, τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Η κλήρωση θα καλυφθεί απευθείας μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας www.epo.gr.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας