Κύπελλο: Στις 16 Μαρτίου η κλήρωση για τους ημιτελικούς, τι είπε ο Αγραφιώτης στην Ε. Ε. της ΕΠΟ

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης έκανε αίτημα για φυσική παρουσία εκπροσώπων ομάδων στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου, η ΕΠΟ συμφώνησε και η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου και όχι στις 19 του μηνός.

Κύπελλο: Στις 16 Μαρτίου η κλήρωση για τους ημιτελικούς, τι είπε ο Αγραφιώτης στην Ε. Ε. της ΕΠΟ

Ο Ολυμπιακός είχε πρωτοστατήσει στην κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου, θεωρώντας ότι η απουσία εκπροσώπων των ομάδων στη διαδικασία κρύβει από πίσω διάφορες... σκιές, που αφορούσαν τον τρόπο διεξαγωγής της. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πέσει μέσα στις προβλέψεις τους ότι θα συναντούσαν τον Άρη και πώς οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα είχαν ευνοϊκότερη κλήρωση.

Την Παρασκευή (5/3) κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ειπώθηκε ότι η κλήρωση των προημιτελικών θα γίνει στις 12 το μεσημέρι την Παρασκευή 19 Μαρτίου χωρίς φυσική παρουσία εκπροσώπων των ομάδων. Ό,τι είχε συμβεί δηλαδή και για τα προημιτελικά.

Τότε παρενέβη ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης και τόνισε ότι δεν θέλει να επανέλθει στα όσα συνέβησαν στην κλήρωση των προημιτελικών και πώς αν τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα μπορούσε ένας εκπρόσωπος από κάθε ομάδα να βρεθεί στα γραφεία της ΕΠΟ για την κλήρωση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή συμφώνησε και μάλιστα στο τραπέζι έπεσε και η ιδέα να τραβήξουν τα μπαλάκια οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Μόνο που υπήρχε ένα θέμα με την ημερομηνία. Στις 19 Μαρτίου που ήταν προγραμματισμένη να γίνει η κλήρωση, ο Ολυμπιακός θα ήταν μέσα στο αεροπλάνο, καθώς η αποστολή θα επιστρέφει από το Λονδίνο.

Οπότε, αποφασίστηκε η κλήρωση να γίνει την Τρίτη 16 Μαρτίου, μία μέρα πριν από την αναχώρηση των Πειραιωτών για την βρετανική πρωτεύουσα.