Σωκράτης: «Φανταστικό ομαδικό πνεύμα»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με ανάρτηση του αναφέρθηκε στην πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Άρη και στον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή.

Σωκράτης: «Φανταστικό ομαδικό πνεύμα»

Σε ακόμα ένα παιχνίδι που κρινόταν μία πρόκριση ο Ολυμπιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις μέχρι το τέλος για να περάσει αυτός στην επόμενη φάση. Το είχε κάνει με την Αϊντχόφεν, το έκανε και με τον Άρη και στο τέλος το κατάφερε.

Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει το πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα του Πειραιά και το γεγονός πως ακόμη κι αν βρίσκεται πίσω στο σκορ κι αν είναι με την πλάτη στον τοίχο δεν τα παρατάει ποτέ και δεν απογοητεύεται. Οι Πειραιώτες με το πανέξυπνο γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη κατάφεραν και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου αφήνοντας εκτός του Άρη.

Στο ομαδικό πνεύμα στάθηκε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με ανάρτηση που έκανε στα social media. Και αυτή τη στιγμή αποδεικνύεται ότι είναι καθοριστικό σε πολύ κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά. «Φανταστικό ομαδικό πνεύμα. Ημιτελικά Κυπέλλου... ερχόμαστε», έγραψε ο Παπασταθόπουλος.