ΠΑΕ Άρης για την αναβολή του ΠΑΣ-Παναθηναϊκός: «Ακόμα δεν έχουμε φτάσει τον πάτο του βαρελιού»

Η ΠΑΕ Άρης με διαρροή της εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΠΟ και στους διαιτητές του ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός που ανέβαλαν το ματς Κυπέλλου λόγω της κακής κατάστασης των «Ζωσιμάδων».

ΠΑΕ Άρης για την αναβολή του ΠΑΣ-Παναθηναϊκός: «Ακόμα δεν έχουμε φτάσει τον πάτο του βαρελιού»

Η απόφαση να αναβληθεί ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό στους «Ζωσιμάδες» προκάλεσε την αντίδραση του Άρη, με αφορμή τη διεξαγωγή του δικού τους παιχνιδιού στην ηπειρωτική πόλη κάτω από αντίξοες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες στις 11 Ιανουαρίου.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Αναβολή λόγω… βροχής! (vid)

Με διαρροή της η ΠΑΕ Άρης ανέφερε τα εξής:

«Να γελάει κανείς ή να κλαίει; Μάλλον να γελάει… Εμείς παίξαμε στα Ιωάννινα ενώ έβρεχε… καρέκλες και ο αγωνιστικός χώρος ήταν κανονική λιμνοθάλασσα. Τότε δεν υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και υπήρχε σήμερα;

Το είπε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ άλλωστε. Δεν ξέρουμε τι πως και γιατί, αλλά δεν κρατάνε πια ούτε τα προσχήματα. Φυσικά και μπορούσε να γίνει ο αγώνας, από τη στιγμή που έγινε ο δικός μας σε πολύ χειρότερες συνθήκες. Δυο μέτρα και δυο σταθμά. Κρίμα… Με όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν, μάλλον δεν έχουμε φτάσει ακόμη τον πάτο του βαρελιού και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε στη συνέχεια. Καλό απόγευμα σε όλους…».