ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Αναβολή λόγω… βροχής! (vid)

Ο κακός αγωνιστικός χώρος εξαιτίας της συνεχούς βροχόπτωσης στα Γιάννινα οδήγησε στην αναβολή του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Αναβολή λόγω… βροχής! (vid)

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου λόγω κακού αγωνιστικού χώρου.

Ο διαιτητής του αγώνα Γιάννης Παπαδόπουλος μετά τον καθιερωμένο έλεγχο του αγωνιστικού χώρου αποφάσισε να μην ξεκινήσει ο αγώνας, κρίνοντας πως η μπάλα δεν μπορούσε να κυλήσει σε όλα τα σημεία του γηπέδου.

Θυμίζουμε ότι από τα ξημερώματα σήμερα πέφτει πάρα πολλή βροχή, μάλιστα έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα στις γύρω από το γήπεδο περιοχές με πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμους.

Κύπελλο Ελλάδος: Στον… αέρα ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (vid)

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είχε αρχίσει να επιβαρύνεται από το μεσημέρι καθώς η βροχή δυνάμωνε ολοένα και περισσότερο με συνέπεια γύρω στις 13.30 να έχει μετατραπεί το τερέν σε… πισίνα.

Οι άνθρωποι του γηπέδου κατέβαλαν προσπάθειες να ενισχύσουν το αποστραγγιστικό σύστημα και να φύγουν όσο το δυνατόν περισσότερα νερά, ώστε ένα καταστεί ικανό το τερέν να φιλοξενήσει αγώνα και η απόφαση ελήφθη από τον διαιτητή.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια του ελέγχου έβρεχε καταρρακτωδώς, ενώ το γήπεδο είχε παντού λίμνες και λάσπες χωρίς καν να έχει πατηθεί.

Όσο για το πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, θα πρέπει να βρεθούν ημερομηνίες, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει αγώνα την Κυριακή (14/2) με τον Ολυμπιακό και συνεπώς δεν μπορεί να γίνει το ματς Κυπέλλου αύριο (12/2).

Αντίθετα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει την Δευτέρα με τον ΠΑΟΚ κι έτσι η ΕΠΟ θα ορίσει τον αγώνα του Κυπέλλου σε νέα ημερομηνία.