Κύπελλο Ελλάδος: Στον… αέρα ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (vid)

Η συνεχής βροχόπτωση στα Γιάννινα έχει μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο στους «Ζωσιμάδες» σε… πισίνα και η διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός θα αποφασιστεί από τον διαιτητή Παπαδόπουλο πριν τη σέντρα.

Κύπελλο Ελλάδος: Στον… αέρα ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (vid)

Την τελευταία στιγμή και λίγο πριν την ώρα έναρξης του αγώνα (3μμ) θα αποφασιστεί το αν τελικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό.

Κι αυτό διότι ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο ων «Ζωσιμάδων» είναι… βούρκος λόγω τω σφοδρών βροχοπτώσεων στην πόλη των Ιωαννίνων.

Από τα ξημερώματα σήμερα πέφτει πάρα πολλή βροχή, μάλιστα έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα στις γύρω από το γήπεδο περιοχές με πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμους.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είχε αρχίσει να επιβαρύνεται από το μεσημέρι καθώς η βροχή δυνάμωνε ολοένα και περισσότερο με συνέπεια γύρω στις 13.30 να έχει μετατραπεί το τερέν σε… πισίνα.

Οι άνθρωποι του γηπέδου καταβάλλουν προσπάθειες να ενισχύσουν το αποστραγγιστικό σύστημα και να φύγουν όσο το δυνατόν περισσότερα νερά, ώστε ένα καταστεί ικανό το τερέν να φιλοξενήσει αγώνα και η απόφαση θα ληφθεί από τον διαιτητή.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αναμένεται πριν τη σέντρα να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο με τη μπάλα για να διαπιστώσει εάν κυλάει σε συγκεκριμένα σημεία του αγωνιστικού χώρου και να αποφανθεί εάν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας.