Ο Ολυμπιακός τα θέλει όλα και οι άλλοι μόνο το κύπελλο!

Ο Ολυμπιακός σε μία βραδιά όπου Τζολάκης δεν ακούμπησε την μπάλα, δεν «καθάρισε» την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Ένα τρόπαιο που θέλουν όλοι οι άλλοι, σε αντίθεση με τους Πειραιώτες που τα θέλουν όλα!

Ο Ολυμπιακός τα θέλει όλα και οι άλλοι μόνο το κύπελλο!

Σε μία περίοδο όπου ο Ολυμπιακός παίζει σε τριπλό ταμπλό, ευκαιρίες όπως η αποψινή (10/2) δεν πρέπει να τις αφήνει να πηγαίνουν χαμένες.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας με αντίπαλο τον δεύτερο της βαθμολογίας και ποιοτικό φέτος Άρη, παρά τις πάρα πολλές αλλαγές από τον Πέδρο Μαρτίνς και το γκολ της ισοφάρισης, από πουθενά, ήταν όπως έπρεπε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός είχε φρεσκάδα, διάθεση και θέληση, με τον Χασάν να σέρνει τον χορό και τους Βρουσάι, Κάιπερς να ακολουθούν, την ώρα που ο Σίλβα, δίπλα στον Μπουχαλάκη επίσης έκαναν καλή δουλειά απέναντι στο σκληρό και δυνατό φέτος δίδυμο (Σάσα, Τζέγκο) των «κίτρινων» στη μεσαία γραμμή.

Το μόνο κακό για τον Ολυμπιακό ήταν πως στην τελική προσπάθεια ή αν προτιμάτε στην τελική πάσα, δεν είχε το καθαρό μυαλό για να πετύχει κι ένα τρίτο τέρμα για να κάνει πιο εύκολο το έργο του.

Οι «ερυθρόλευκοι» μόνο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεν πατούσαν καλά, απέναντι στον Άρη που για ένα δεκάλεπτο, πίεσε ψηλά και έψαξε το κάτι παραπάνω, χωρίς και πάλι να βγάλει φάση!

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός μετά και τις αλλαγές του Μαρτίνς, πήρε και πάλι τα ηνία και χωρίς να...πιάσει από τον λαιμό τον Άρη, είχε τις ευκαιρίες για να «καθαρίσει» την πρόκριση.

Γιατί τι ήθελε ο Ολυμπιακός; Ένα ακόμη τέρμα έτσι ώστε να πάει στη Θεσσαλονίκη στη ρεβάνς με...αέρα δυο τερμάτων. Από τη στιγμή λοιπόν που στο 4’ ο Άρης ισοφάρισε χωρίς κανείς να το καταλάβει, οι παίκτες του Μαρτίνς ήθελαν το 3-1 και το πέτυχαν με τον Κάιπερς αλλά το γκολ δεν μέτρησε ενώ στο φινάλε είχε και ο Ελ Αραμπί μια πολύ καλή ευκαιρία.

Η ουσία είναι πως το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι πάμε σε μια ρεβάνς «φωτιά». Ναι, ο Ολυμπιακός έπαιξε στον πρώτο γύρο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πέρασε εύκολα αλλά το Κύπελλο είναι άλλη ιστορία και ο Άρης μετά το αποψινό σκορ είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο Άρης που όπως και η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός δεν...κυνηγάνε τίποτε άλλο φέτος. Όλη τους χρονιά θα...σωθεί είτε εάν κερδίσουν τον Ολυμπιακό (πράγμα που δεν έχουν καταφέρει ακόμη), είτε να φτάσουν στον τελικό του Κυπέλλου και κατακτήσουν το τρόπαιο!

Αντίθετα, ο νταμπλούχος Ελλάδας, τη στιγμή που όλοι οι άλλοι θέλουν ΜΟΝΟ το Κύπελλο, θέλει τα ΠΑΝΤΑ.

Νίκη στη Λεωφόρο την ερχόμενη αγωνιστική για πρωτάθλημα. Νίκες ΠΑΝΤΟΥ. Σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΝΤΑΜΠΛ και φυσικά διάκριση στο Europa League, με την Αϊντχόφεν να περιμένει.