Μαρτίνς: «Είχαμε ευκαιρίες για καλύτερο σκορ» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες για καλύτερο σκορ στη νίκη 2-1 επί του Άρη. Τι είπε για Λαλά και Σωκράτη.

Μαρτίνς: «Είχαμε ευκαιρίες για καλύτερο σκορ» (vid)

Ο Αχμέντ Χασάν πέτυχε τα δύο τέρματα του Ολυμπιακού, που έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον πολύ επικίνδυνο Άρη στο Καραϊσκάκη. (2-1). Το γκολ των «κίτρινων» ο Μπα με αυτογκόλ.

Ολυμπιακός - Άρης 2-1: Το πρώτο βήμα με «ιπτάμενο» Χασάν

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε:


Για τη γεύση που του αφήνει το 2-1:

«Είμαι ικανοποιημένος όσον αφορά στην απόδοση, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με το σκορ, έπρεπε να πετύχουμε άλλο ένα γκολ ανάλογα με την εικόνα που είχαμε. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, βγάλαμε γρήγορα γκολ, αλλά και ο Άρης ισορρόπησε μετά και ισοφάρισε. Νομίζω είχαμε δύο - τρεις ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την εικόνα του πρώτου, αλλά θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Είχαμε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες για να πάμε με καλύτερο σκορ στην Θεσσαλονίκη. Είμαστε ικανοποιημένοι από τους παίκτες μας».
Για τους Λαλά και Παπασταθόπουλο:

«Είμαι ικανοποιημένος. Είναι δύο αμυντικοί που θα μας βοηθήσουν και θα προσφέρουν πολλά. Σίγουρα υπήρχαν σήμερα κάποιες δυσκολίες ως προς τον συγχρονισμό με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά είναι λογικό γιατί είναι νέοι παίκτες. Είμαστε ευχαριστημένοι που τους έχουμε στην ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσουν».