Άρης: Με Μήτρογλου και Μπρούνο κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Μήτρογλου και ο Μπρούνο Φελίπε, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Άρη, για το ματς κυπέλλου (10/1) με τον Ολυμπιακό

Άρης: Με Μήτρογλου και Μπρούνο κόντρα στον Ολυμπιακό

Με όλα τα διαθέσιμα όπλα θα παραταχθεί ο Άρης στο εκτός έδρας ματς κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (10/1-21.30). Ο προπονητής Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ματέο Γκαρσία και Ματίγια, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα μείνουν για περίπου δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. Εκτός αποστολής έμεινε για λόγους τακτικής και ο γκολκίπερ Μάριος Σιαμπάνης.


Αντίθετα, ετοιμοπόλεμοι είναι ο Κώστας Μήτρογλου και ο Φελίπε Μπρούνο, οι οποίοι έχουν ενταχθεί πλήρως στον αγωνιστικό ρυθμό και είναι σε θέση να συνδράμουν ως νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην καλή πορεία του Άρη και στη συνέχεια της περιόδου.

Οι παίκτες που πήρε μαζί του στην αποστολή ο κόουτς Άκης Μάντζιος είναι οι: Κουέστα, Μπουσέρ, Γκανέα, Μπρούνο Γκάμα, Μπρούνο Φελίπε, Σάκιτς, Μπερτόλιο, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σαντέ Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.