Στην ΕΠΟ ο Καραπαπάς μετά την κλήρωση του Κυπέλλου: «Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί σας»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μετέβη στα γραφεία της ΕΠΟ, μετά το πέρας της κλήρωσης για την προημιτελική φάση και είχε διάλογο με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνο Γαβριηλίδη.

Στην ΕΠΟ ο Καραπαπάς μετά την κλήρωση του Κυπέλλου: «Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί σας»

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε ο Κώστας Καραπαπάς, λίγη ώρα μετά την κλήρωση για τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έθεσε ερωτήματα στην Επιτροπή του Κυπέλλου και κυρίως στον πρόεδρο αυτής, Μάνο Γαβριηλιδή, για την απαγόρευση παρουσίας εκπροσώπων των ομάδων στην διαδικασία της κλήρωσης.

Από την πλευρά, ο πρόεδρος της Επιτροπής, τόνισε ότι η απουσία των εκπροσώπων σχετίζεται με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, τα οποία δεν εμπίπτουν στο δικό του πεδίο ευθύνης. Αναφορικά με την κλήρωση, τόνισε ότι δεν υπήρξε τίποτα επιλήψιμο.

Απευθυνόμενος στην Επιτροπή και τον Μάνο Γαβριηλίδη, ο Καραπαπάς τόνισε: «Έχετε ξεφτιλιστεί. Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί σας. Φαίνεται πως δεν έχετε όρια. Από χθες όλη η Ελλάδα ήξερε πως ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί με τον Άρη και οι άλλοι με τα φιλαράκια τους».