Άρης: Η αποστολή για τον επαναληπτικό με τον Αστέρα Τρίπολης

Ολοκληρώθηκε σήμερα (3/2) η προετοιμασία του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ανακοινώθηκε η αποστολή και ο Άκης Μάντζιος πήρε μαζί και τον Μπρούνο Φελίπε

Άρης: Η αποστολή για τον επαναληπτικό με τον Αστέρα Τρίπολης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα (3/2) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (04/02, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (6η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας. Θυμίζουμε πως στον πρώτο αγώνα η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε κερδίσει με 2-0.

Η αποστολή μετά τη λήξη του αυριανού παιχνιδιού θα παραμείνει στην Αθήνα ενόψει της αναμέτρησης του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Για αυτό τον λόγο και ο Μάντζιος πήρε στην αποστολή και τον Μπρούνο Φελίπε, ο οποίος και αναμένεται να παίξει στον αγώνα με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Στην αποστολή είναι και ο Μαντσίνι, ο οποίος είχε ένα θέμα τραυματισμού από τον αγώνα με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (04/02, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (6η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει με προορισμό την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ενώ μετά τη λήξη του αυριανού παιχνιδιού θα παραμείνει στην Αθήνα ενόψει της αναμέτρησης του πρωταθλήματος με την Α.Ε.Κ.) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Matilla, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης».