Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει αύριο (3/2) ο Παναιτωλικός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το Κύπελλο Ελλάδας. Θυμίζουμε πως στον πρώτο αγώνα ο νταμπλούχος είχε κερδίσει με 3-0.

Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Παναιτωλικός στον επαναληπτικό για το Κύπελλο Ελλάδας, με αντίπαλο τον νταμπλούχο Ελλάδας, Ολυμπιακό.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα φυσικά δεν αφήνει ελπίδες πρόκριση στους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα, με τον κόουτς φυσικά να έχει στο μυαλό του τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι και ο πιο σημαντικός αυτή τη στιγμή για τον Παναιτωλικό.

Εκτός αποστολής λοιπόν είναι οι Ντίας, Μπαρμπόσα, Τσότσαλιτς, Ταχάρ, έτσι ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες και να είναι έτοιμοι για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα που είναι φυσικά και ο μεγάλος στόχος.

Παναιτωλικός: Δύο αποχωρήσεις

Εκτός έμεινε βέβαια και ο τραυματίας Λιάβας, ο Μεντόσα ο οποίος είχε εκ νέου ενοχλήσεις. Φυσικά δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό οι τραυματίες Καρασαλίδης, Ματσόλα.

Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένος για αύριο (3/2) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Σκιαδάς, Τζανακάκης, Βέργος, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Γιάκολις.