Παναιτωλικός: Δύο αποχωρήσεις

Αποχώρησαν από τον Παναιτωλικό οι Χουάν Άλβαρες, Λουίς Μοσκέρα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Παναιτωλικός: Δύο αποχωρήσεις

Παρελθόν αποτελούν οι Χουάν Άλβαρες και Λουίς Μοσκέρα. Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή του Παναιτωλικού, Τραϊανού Δέλλα και η ΠΑΕ έλυσε τη συνεργασία της με τους Άλβαρες, Μοσκέρα.

«Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Χουάν Άλβαρες. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στον Παναιτωλικό, ιδιαίτερα στην περσινή προσπάθεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Επίσης, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία μας με τον Λουίς Μοσκέρα, στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία» αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Παναιτωλικός για τους δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Ο Άλβαρες είχε αποκτηθεί ακριβώς πριν από έναν χρόνο, ως δανεικός από την Τσακαρίτα, με οψιόν αγοράς. Ο 22χρονος Αργεντινός δεν είχε χρόνο συμμετοχής και αποχώρησε από την ομάδα του Αγρινίου.

Ο 21χρονος Κολομβιανός ακραίος επιθετικός Λουίς Μοσκέρα δοκιμάστηκε στην ομάδα, έπεισε και υπέγραψε συμβόλαιο τριετίας, αλλά τελικά δεν κατάφερε να συνεχίσει στον Παναιτωλικό και είναι κι αυτός ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Από εκεί και πέρα, σύντομα η ΠΑΕ θα είναι και σε θέση να ανακοινώσει τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος έχει συμφωνήσει και απλά απομένει να έρθει στη χώρα μας για να ανακοινωθεί.