Ολυμπιακός: Διπλή εγγύηση πίσω από Σα

Η παρουσία με τον Παναιτωλικό του Έγκμουντουρ Κρίστινσον επιβεβαίωσε την καλή δουλειά στο γκρουπ των γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Διπλή εγγύηση πίσω από Σα

Δεν είχε ιδιαίτερη πίεση, αλλά όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ήταν πολύ σταθερός και ψύχραιμος. Ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έδειξε ετοιμότητα να βοηθήσει όποτε χρειαστεί, με πιθανό το ενδεχόμενο να πάρει αυτός την ευθύνη για τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου. Κάτι που συμβαίνει σε αρκετές ομάδες της Ευρώπης, αν και ο Μαρτίνς δεν το έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια στον Ολυμπιακό.

Αυτό που, ωστόσο, έγινε φανερό είναι ότι ο διεθνής Ισλανδός τερματοφύλακας αποτελεί ακόμη μία εξαιρετική λύση για την εστία της ομάδας, πίσω από τον βασικό Ζοσέ Σα και τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος έχει αγωνιστεί ήδη σε παιχνίδια της Super League όποτε υπήρξε πρόβλημα με τον Πορτογάλο. Αυτό που έκανε πολύ καλή εντύπωση, πέραν των αποκρούσεων του Κρίστινσον ή του σωστού τρόπου που απομάκρυνε όταν η μπάλα ερχόταν στα πόδια του, ήταν η καλή επαφή που είχε με την άμυνά του.

Στην καθοδήγηση, δηλαδή, της ομάδας ή και σε παρατηρήσεις προς τους συμπαίκτες του, όπως συνέβη σε ένα ανασταλτικό σφάλμα του Λοβέρα. Δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται στον Ρέντη από τον προπονητή γκολκίπερ του Ολυμπιακού, τον Παναγιώτη Αγριογιάννη. Και φυσικά των ικανοτήτων που έχουν τόσο ο Σα με τον Κρίστινσον που είναι οι πιο έμπειροι όσο και οι 18χρονοι Τζολάκης και Καραργύρης.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας