Μαρτίνς: «Οι παίκτες μου φώναξαν “είμαι εδώ”- Γι αυτό είναι αρχηγός ο Αβραάμ» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς έκανε ειδική μνεία στους παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και με τον Παναιτωλικό φώναξαν «παρών», αλλά και στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Μαρτίνς: «Οι παίκτες μου φώναξαν “είμαι εδώ”- Γι αυτό είναι αρχηγός ο Αβραάμ» (vid)

Στην σοβαρότητα, τον επαγγελματισμό αλλά και το «είμαι εδώ» που φώναξαν οι παίκτες του, οι οποίοι δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς με δηλώσεις του στην κάμερα του OlympiacosTv ενώ ξεχωριστή μνεία έκανε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Αρχικά, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό: «Κερδίσαμε πάρα πολλά πράγματα. Το παιχνίδι με όμορφο τρόπο. Δείξαμε πως είμαστε «εδώ», σοβαροί, με καλή αγωνιστική συμπεριφορά, δείξαμε πως είμαστε συμπαγείς, δυνατοί, έτοιμοι.

Ακόμα και οι παίκτες που δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό, ακόμα και οι παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής, φώναξαν «είμαι εδώ έτοιμος να παλέψω».

Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από αυτό, αλλά και από τη σοβαρότητα, την αποτελεσματικότητα και την ομαδικότητα που έδειξαν όλοι οι παίκτες μαζί».

Ερωτηθείς για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τόνισε: «Είμαι ο μεγάλος μας αρχηγός, δεν υπάρχουν λέξεις, δεν υπάρχουν λόγια να πούμε. Το έδειξε γι ακόμη μία φορά γιατί είναι ο αρχηγός μας και ένας από τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας μας».