Δέλλας: «Θα έρθουν και οι νίκες»

Ο Τραϊανός Δέλλας μετά το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό δήλωσε ότι το πρωτάθλημα έχει προτεραιότητα για την ομάδα του.

Δέλλας: «Θα έρθουν και οι νίκες»

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 3-0. Ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι προτεραιότητα για την ομάδα του έχει το πρωτάθλημα και όχι το Κύπελλο.

Τα highlights του Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-3 (vid)

Αναλυτικά ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε:

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-3: «Φρέσκος» και ωραίος

Για το τι μπορεί να κρατήσει από το παιχνίδι: Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Είπα στα παιδιά να μπουν και να παίξουν. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας. Είδα προσπάθεια από τα παιδιά. Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Το κύπελλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα προτεραιότητα έχει το πρωτάθλημα και το ματς της Κυριακής.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-3: Ποιους ξεχώρισε ο Μαρτίνς

Για τις μεταγραφές: Είναι παιδιά που θα μας βοηθήσουν και έχουν εμπειρία. Το χρειαζόμαστε αυτό, γιατί βλέπετε ότι παίζουν πολλά νεαρά παιδιά. Πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Μέσα από τη δουλειά και την προσπάθεια θα το αλλάξουμε και αυτό. Θέλω να συμπαρασταθώ σε όλους τους προπονητές των μικρότερων κατηγοριών που αυτή την εποχή δεν δουλεύουν λόγω της πανδημίας.