Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-3: Ποιους ξεχώρισε ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό δήλωσε ικανοποιημένος από αρκετούς ποδοσφαιριστές του.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-3: Ποιους ξεχώρισε ο Μαρτίνς

Με πολλές αλλαγές έπαιξε στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-0 του Παναιτωλικού και ουσιαστικά να τελειώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και έκανε ειδική αναφορά στον Ανδρούτσο.

Τα highlights του Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-3 (vid)

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το τι κρατάει από αυτό το παιχνίδι: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από ο αγωνιστικό πνεύμα και τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες. Υπήρχαν παίκτες που δεν είχαν πολλά παιχνίδια όμως σήμερα φώναξαν το είναι εδώ και θέλουν να διεκδικήσουν τη θέση τους. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που έδειξαν όλα τα παιδιά. Μπορεί το αποτέλεσμα να δείχνει ότι ήταν εύκολο το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν εμείς το κάναμε να φαίνεται.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-3: «Φρέσκος» και ωραίος

Για το ποιους ξεχώρισε: Συνολικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο Αβραάμ έδειξε μία υπέροχη απόδοση. Είναι ο μεγάλος μας αρχηγός. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Ανδρούτσο και τον Χολέμπας. Είμαι ικανοποιημένος απ' όλη την ομάδα. Ήμασταν σοβαροί και συμπαγείς. Και είμαι ευχαριστημένος απ' όλη την ομάδα.