Ο Ολυμπιακός στον Βόλο δεν χάνει

Το ατσάλι σκληραίνει όσο το... χτυπάς και ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς απέδειξε περίτρανα χθες βράδυ στον Βόλο από τι είναι φτιαγμένος!

Ο Ολυμπιακός στον Βόλο δεν χάνει

Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, εκεί όπου ο Θρύλος στις αρχές της δεκαετίες του ’80 πανηγύρισε δύο σερί πρωταθλήματα στα μπαράζ με Άρη και Παναθηναϊκό, χθες βράδυ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας, κερδίζοντας στον τελικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου την ΑΕΚ με 1-0.

Έναν τελικό που έπρεπε να διεξαχθεί πριν από αρκετό καιρό, πέρασε από... σαράντα κύματα και μάλιστα κάποιοι τόλμησαν ακόμη και να αφήσουν υπονοούμενα πως ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να παίξει. Ποιος; Ο Ολυμπιακός που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα εδώ και μήνες και πήρε πανάξια το νταμπλ και ενδεχομένως εάν είχε τον Τζολάκη στο τέρμα στην Αγγλία με τη Γουλβς, ή η διαιτησία ήταν διαφορετική σε εκείνο το παιχνίδι, να είχε φτάσει και ακόμη πιο ψηλά στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ουσία είναι βέβαια πως έστω και την ημέρα που άνοιξε επίσημα η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Ολυμπιακός έκλεισε όπως του άξιζε την περσινή σεζόν, έδωσε εκ νέου απαντήσεις στους αμφισβητίες του και φυσικά βάζει πλώρη για νέους θριάμβους, με τις μεταγραφές που ήδη έχει κάνει, αλλά δεν έπαιξαν χθες. Χρόνος για γιορτές και πανηγύρια δεν υπάρχει, γιατί ακολουθεί άμεσα ο πρώτος μεγάλος στόχος της σεζόν που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το βέβαιο είναι πως το... περσινό Κύπελλο Ελλάδας, με τον τρόπο που κατακτήθηκε και απέναντι στην ΑΕΚ, θα δώσει ώθηση στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού για τις επόμενες προκλήσεις...