Τελικός Κυπέλλου: Μπρούνο Vs Λιβάγια, η πιο ενδιαφέρουσα «μονομαχία»!

Ο – από σπόντα – δεξιός μπακ Μπρούνο και ο αριστερός εξτρέμ Λιβάγια ίσως αποτελέσει την πιο ενδιαφέρουσα «εικόνα» του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό (12/9, 21.00).

Τελικός Κυπέλλου: Μπρούνο Vs Λιβάγια, η πιο ενδιαφέρουσα «μονομαχία»!

Με ενδεκάδα ανάγκης θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου (12/9, 21.00). Περισσότερες είναι οι απώλειες των Πειραιωτών από την «Ένωση», από τη στιγμή που η ΕΠΟ αποφάσισε να αγωνιστούν οι φιναλίστ με τα περσινά ρόστερ.

Οι επιλογές του Μαρτίνς είναι περιορισμένες και με βάση την τελευταία δοκιμή, είναι υποχρεωμένος να τοποθετήσει τον Μπρούνο στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Βραζιλιάνος που μόνο δεξιός μπακ δεν είναι (μπορεί να παίξει από το «8» εώς τα «φτερά» της επίθεσης) θα έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στον αποψινό αγώνα. Να περιορίσει τον Λιβάγια. Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε ο Καρέρα στην τελευταία προπόνηση στο Πανθεσσαλικό, προσανατολίζεται να ρίξει τον Κροάτη πάνω στον Μπρούνο.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα αποτελέσει πιθανότατα το πιο ενδιαφέρον «εχθρικό ζευγάρι» του τελικού, καθώς είναι άγνωστο το πώς θα καταφέρει ο Μπρούνο που δεν φημίζεται για τις ανασταλτικές του ικανότητες, να περιορίσει τον Λιβάγια, έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ο Μαρτίνς ωστόσο για να έχει προκρίνει την περίπτωση του Μπρούνο αντί του Ραντζέλοβιτς (σ.σ. ο Σέρβος πιθανότατα θα περάσει ως ακραίος κυνηγός), κάτι παραπάνω θα γνωρίζει. Υπομονή λοιπόν… Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε αν ο Βραζιλιάνος αποδειχθεί «λίρα εκατό» ή αν δεν καταφέρει να ανταποκριθεί στον νέο ρόλο που του έδωσε ο προπονητής του. Είναι πάντως ένα μεγάλο «στοίχημα» για τον Μπρούνο!