Ολυμπιακός: Η βραδιά του Τοροσίδη

Για τον Βασίλη Τοροσίδη είναι πολύ σημαντικό το βράδυ του Σαββάτου και ο τελικός του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ολυμπιακός: Η βραδιά του Τοροσίδη

Το βράδυ του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο 35χρονος αρχηγός του Ολυμπιακού θα παίξει βασικός στον τελικό με την ΑΕΚ, καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας των Πειραιωτών. Είναι ένα ματς πολύ σημαντικό για τον "Τόρο", ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Έμεινε και αυτός για να παίξει σε αυτόν τον τελικό και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει το τρόπαιο. Και για τον Τοροσίδη το βράδυ του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό. Θέλει να προσθέσει έναν ακόμα τίτλο στην πλούσια συλλογή του και στη συνέχεια να προχωρήσεις στις ανακοινώσεις που έχει σκοπό να κάνει.

Ο Τοροσίδης είχε πάρει για τελευταία φορά το Κύπελλο Ελλάδας το 2012 με τον Ολυμπιακό. Ήταν ο τελικός με τον Ατρόμητο που είχε κριθεί στην παράταση και οι "ερυθρόλευκοι" είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1.

Ο Ξανθιώτης μπακ επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι το 2018 με τον Ολυμπιακό να θέλει να τονώσει το ελληνικό στοιχείο σε συνδυασμό με πείρα. Βοήθησε την ομάδα του Πειραιά στα αποδυτήρια, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς μιλάει για την παρουσία του με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τονίσει δημόσια πως θα ήθελε τον Τοροσίδη και τη νέα χρονιά.

Εάν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη αλλαγή τότε ο Τοροσίδης τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει το αντίο του. Όλα αυτά, όμως, θα ξεκαθαρίσουν κατόπιν συνεννόησης με τη διοίκηση και τον προπονητή.