Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού στην ΑΕΚ και φεύγει για Βόλο

Αρνητικά βγήκαν όλα τα τεστ κορονοϊού στην ΑΕΚ και η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αναχωρεί για το Βόλο όπου θα διεξαχθεί ο τελικός με τον Ολυμπιακό.

Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού στην ΑΕΚ και φεύγει για Βόλο

Έγιναν γνωστά πριν λίγη ώρα τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού στα οποία είχαν υποβληθεί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που θα ακολουθήσουν την αποστολή στο ταξίδι της στο Βόλο.

Όλα τα τεστ ήταν αρνητικά κι έτσι η αποστολή των "κιτρινόμαυρων" αναχωρεί για τον Βόλο όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θα πατήσει το χορτάρι του Πανθεσσαλικού Σταδίου στις 20:30 όταν και θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας απαρτίζεται από τους Η αποστολή συγκεκριμένα απαρτίζεται από τους: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Μπακάκη, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Παουλίνιο, Σταμούλη, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνη, Μάνταλο, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Μπότο, Λιβάια, Ολιβέιρα, Χριστόπουλο.