ΑΕΚ: Η αποστολή για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Την αποστολή της ΑΕΚ, η οποία απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές, ανακοίνωσε ο Μάσιμο Καρέρα για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (12/9).

ΑΕΚ: Η αποστολή για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό στάδιο αντιμετωπίζει η ΑΕΚ το Σάββατο (12/9), στο πλαίσιο του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωση την αποστολή η οποία θα ταξιδέψει στον Βόλο και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Η αποστολή συγκεκριμένα απαρτίζεται από τους: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Μπακάκη, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Παουλίνιο, Σταμούλη, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνη, Μάνταλο, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Μπότο, Λιβάια, Ολιβέιρα, Χριστόπουλο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα αποσυρθούν την Πέμπτη (10/9) στο ξενοδοχείο Holiday Inn. Το πρωί της Παρασκευής (11/9) τα μέλη της θα υποβληθούν σε νέο τεστ για την ανίχνευση του κορονοϊού και μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων θα αναχωρήσουν για τον Βόλο. Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν από τον τελικό θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.