Ολυμπιακός: Με Σεμέδο και «μεταγραφές» η αποστολή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (12/9, 21:00) με αντίπαλο την ΑΕΚ γνωστοποίησε ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Με Σεμέδο και «μεταγραφές» η αποστολή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν στον Βόλο.

Μέσα και ο Σεμέδο, αλλά και οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές!

Αναλυτικά η αποστολή: Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Σουρλής, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει ακόμη επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ για το αν θα χρησιμοποιηθούν τα παλιά ή τα νέα ρόστερ των ομάδων. Αυτό που έχει γίνει είναι η ανακοίνωση που είχε εκδώσει σχετικά η ΕΠΟ ως απάντηση της FIFA στο ερώτημα για το ποια ρόστερ θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αλλά επισήμως από την ομοσπονδία μέχρι να ανακοινωθεί η αποστολή δεν είχε έρθει στον Ολυμπιακό σχετική ενημέρωση, συνεπώς ο Μαρτίνς αποφάσισε να πάρει μαζί και τους Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας.

Oι Πειραιώτες δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν, φυσικά, τους νέους παίκτες, αλλά είναι και μια επιθυμία του προπονητή και του συλλόγου να είναι όλη η ομάδα μαζεμένη και συσπειρωμένη γι΄αυτό το ματς, ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη όπου θα έχουν και οι νέοι δικαίωμα συμμετοχής. Πάντως ο Πέπε δεν πήγε με την ομάδα στον Βόλο.

Σημαντική είδηση ότι ο Σουντανί είναι διαθέσιμος και έτοιμος, ότι συμπεριλήφθηκαν οι Κάιπερς, Βρουσάι, Σουρλής, αλλά και ότι «κόπηκε» από την αποστολή μόνο ο Λοβέρα που είναι ακόμη σε καραντίνα λόγω του θετικού κρούσματος κορονοϊού. Εν αντιθέσει με Σεμέδο και Τζολάκη που ξεπέρασαν πλήρως το πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει μία προπόνηση την Παρασκευή (11/9) στο Πανθεσσαλικό και φυσικά τα απαραίτητα τεστ κορονοϊού.