Δίδυμο Σισέ - Μπα ή... Σεμέδο στον τελικό;

Ποιο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού θα προτιμούσατε στον τελικό με την ΑΕΚ; Τους Σισέ - Μπα ή Σεμέδο - Μπα; Εμείς θα κλίναμε προς το πρώτο...

Δίδυμο Σισέ - Μπα ή... Σεμέδο στον τελικό;

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ ήταν ό,τι καλύτερο ήρθε στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά το καλοκαίρι του 2014 με προορισμό την Ρόμα.

Ο Σεμέδο που αποτελεί μία πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει “χαντακώσει” τον εαυτό του με τις επιλογές του και τα “καμώματά” την περίοδο της θητείας του στη Βιγιαρεάλ, με αποτέλεσμα να του έχει απαγορευτεί η είσοδος στην Ισπανία! Η αλήθεια είναι ότι έχει τα “πάνω” του και τα “κάτω” του κατά τη διάρκεια της σεζόν... Μάλιστα στα “κάτω” του, ορισμένες φορές είναι να απορείς για το πώς “κολλάει” το μυαλό του (π.χ. το περιστατικό με το ball boy στο “Γεντί Κουλέ”).

Την Δευτέρα (7/9) ο Μαρτίνς τον είδε να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση, μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Τυπικά είναι διαθέσιμος για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ το Σάββατο (12/9) στο Πανθεσσαλικό.

Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής: Ποιο δίδυμο στόπερ θα εμπιστευόσασταν; Τους Σισέ - Μπα ή τους Σεμέδο - Μπα; Θα εμπιστευόσασταν έναν παίκτη που προέρχεται από δύο μήνες αγωνιστικής απραξίας (τελευταία του συμμετοχή στο 0-1 από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη στις 12 Ιουλίου) και πέρασε συν τοις άλλοις την ταλαιπωρία με τον κορονοϊό ή θα πηγαίνατε στο δίδυμο Σισέ - Μπα που ναι μεν δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση στο φιλικό με τον Ατρόμητο, αλλά έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του στα περισσότερα επίσημα ματς που αγωνίστηκε, όπως π.χ. στο έπος του “Emirates” ή ακόμα και στο Γουλβερχάμπτον (με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο);

Βάσει ποιότητας δεν το συζητάμε καν ότι ο Σεμέδο θα έπρεπε ασυζητητί να ξεκινήσει. Βάσει λογικής όμως οι δύο Αφρικανοί θα ήταν το επικρατέστερο σενάριο.

Σε όλα αυτά προσθέστε και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες για τον Σεμέδο και την Μπενφίκα. Στην Πορτογαλία αισθάνονται σίγουροι ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στο Ντα Λουζ. Η “Record” έγραψε ότι θέλει να τον κλείσει μέσα στην εβδομάδα, πριν από τον τελικό Κυπέλλου!

Σαν να μαζεύονται πολλά για να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι κλίνουμε περισσότερο στο δίδυμο Σισέ - Μπα συγκριτικά με την παρουσία στην ενδεκάδα του προερχόμενου από δύο μήνες με αγωνιστική απραξία Σεμέδο και με την Μπενφίκα (σύμφωνα με τους Ίβηρες) να του έχει πιπιλίσει τα μυαλά... Ποια είναι η δική σας άποψη;