Μαρτίνς: «Κανείς δεν ξέρει ούτε θέλει να μας πει τι θα γίνει με τον τελικό» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε τα τεκταινόμενα με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, σε δηλώσεις του μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με την Ομόνοια

Μαρτίνς: «Κανείς δεν ξέρει ούτε θέλει να μας πει τι θα γίνει με τον τελικό» (vid)

Δηλώσεις μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με την Ομόνοια στον Ρέντη πραγματοποίησε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα του Olympiacos TV. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» αρχικά στάθηκε στο φιλικό με την Ομόνοια:

«Είναι αλήθεια ότι ήταν ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν, φυσικά όμως δεν ήταν το ιδανικό. Οι συνθήκες στις οποίες παίχτηκε δεν ήταν ιδανικές, δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Η Ομόνοια είναι μια ομάδα, η οποία μόνο εδώ και τέσσερις εβδομάδες έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, επομένως δεν βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό ακόμα. Όμως ήταν αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε, ήταν ένα τεστ για τον αγώνα με τη Γουλβς. Δεν ήταν το ιδανικό όμως μπορέσαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι πριν από αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση».

Στη συνέχεια, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί με τον τελικό Κυπέλλου, δηλώνοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αγωνιστεί, όποτε και αν οριστεί ο αγώνα, σε κατάλληλο γήπεδο, φυσικά:

«Η αλήθεια είναι ότι φυσικά θα προτιμούσαμε να είχαμε παίξει τον τελικό Κυπέλλου και μάλιστα ένα τελικό με μεγάλη αίγλη. Είναι κρίμα που δεν δίνεται αξία στον μεγάλο αυτόν θεσμό. Εμείς θα θέλαμε ένα τελικό που να έχει όλη την αίγλη που αξίζει σε ένα τέτοιο ματς. Θα έπρεπε να είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, όμως από ό,τι βλέπουμε κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, κανείς δεν θέλει να μας πει τι θα γίνει. Όταν αποφασίσουν εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Φυσικά και θα θέλαμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Εμείς θα είμαστε έτοιμοι οποτεδήποτε μας καλέσουν και σε οποιοδήποτε γήπεδο.Φυσικά, όχι σε γήπεδα σαν της Ριζούπολης, που είναι ακατάλληλα, όμως στην Τούμπα, στον Άρη, στο ΟΑΚΑ, στο Καραϊσκάκη, στου Ατρομήτου».

Κλείνοντας, ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε: «Η αλήθεια είναι ότι οι συνθήκες δεν βοήθησαν σήμερα και το τεστ δεν ήταν ιδανικό για εμάς. Υπήρχε και φάνηκε η κούραση από κάποιους παίκτες, η οποία πιθανότατα οφείλεται στη ζέστη. Ήταν αισθητή τη άνοδος της θερμοκρασίας. Όσον αφορά στις συνθήκες του αγώνα δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε και πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Δεν ήταν το κατάλληλο τεστ για εμάς αυτό. Ωστόσο, φυσικά, δεδομένων των συνθηκών είδα αυτά που ήθελα από τους παίκτες μου».

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού: