Εξώδικο Ολυμπιακού σε ΕΠΟ: «Τελικός μέχρι αύριο, αλλιώς δικαστήρια»

Εξώδικο του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ για να γίνει άμεσα ο τελικός. Ακολουθεί κύμα νομικών ενεργειών από την πλευρά των Πειραιωτών για τη μετάθεση του αγώνα παρά τις διεθνείς οδηγίες. 

Εξώδικο Ολυμπιακού σε ΕΠΟ: «Τελικός μέχρι αύριο, αλλιώς δικαστήρια»

Με εξώδικη επιστολή του στην ΕΠΟ ο Ολυμπιακός ζήτησε να διεξαχθεί άμεσα ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η πειραϊκή ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ομοσπονδίας.

ΕΠΟ κατά Ολυμπιακού για εξώδικο σε υπάλληλο που προετοίμαζε τον τελικό Κυπέλλου!

Ήταν μια αναμενόμενη κίνηση από την πλευρά της πειραϊκής ΠΑΕ που προφανώς προαναγγέλλει τις νομικές κινήσεις στις οποίες θα προβεί, καθώς θεωρεί - όπως πολλές φορές έχει τονίσει - ότι η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ παρανόμως μετέθεσε τον τελικό για τις 30 Αυγούστου. Και παρά το γεγονός ότι υπήρχαν αυστηρές οδηγίες ώστε να μη συμβεί κάτι τέτοιο από τον εκπρόσωπο της FIFA και UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητούν να γίνει ο τελικός έως την Πέμπτη 30 Ιουλίου, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα καταφύγουν στα δικαστήρια. Προφανώς και δεν πρόκειται να οριστεί ο τελικός σε μία ημέρα, αλλά από τον Πειραιά δείχνουν ξεκάθαρα το τι θα ακολουθήσει για όσα συνέβησαν εκ μέρους της Ομοσπονδίας και τις αποφάσεις που ελήφθησαν για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Στον Ολυμπιακό ακόμη περιμένουν να υπάρξουν σαφείς απαντήσεις σχετικά με την παράνομη απόφαση μετάθεσης του τελικού και όχι ανακοινώσεις σε βάρος του... Ολυμπιακού ότι στοχοποιεί υπαλλήλους ή θέλει να... χειραγωγήσει το ποδόσφαιρο.