Πανσερραϊκός: Δώρισε χαρτικά στο Νοσοκομείο Σερρών

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμα μία φορά ο Πανσερραϊκός, με την διοίκηση των «λιονταριών» να δωρίζει δύο παλέτες με χαρτικά στο Νοσοκομείο Σερρών, στη μάχη με τον κορονοϊό. 

Πανσερραϊκός: Δώρισε χαρτικά στο Νοσοκομείο Σερρών

Αξιέπαινη ενέργεια από τον Πανσερραϊκό στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ομάδα από τις Σέρρες που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση καθώς δώρισε δύο παλέτες με χαρτικά στο Νοσοκομείο Σερρών, με τα «λιοντάρια» να δείχνουν με αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη τους σε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη... γραμμή της μάχης με τον ιό.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Σερραίοι στην ανακοίνωσή τους, με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών θα αποκτήσει δωρεάν εισιτήρια διαρκείας, ώστε να παρακολουθεί από κοντά τα παιχνίδια του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού: «Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, δώρισε στο Νοσοκομείο Σερρών δυο παλέτες με χαρτικά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για όλα όσα κάνουν τον καιρό της πανδημίας, της COVID-19.

Ο Διοικητής κ. Νικόλαος Φαρμάκης, παρέλαβε το υλικό και μαζί την υπόσχεση από την ομάδα μας, ότι μόλις ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα, όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών θα αποκτήσει δωρεάν, εισιτήρια διαρκείας των λιονταριών».