Σεροπιάν: «Τελικά, τα καταφέραμε»

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Γ' Εθνική μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Πειραιά, ο τεχνικός της ομάδας Μουράτ Σεροπιάν

Σεροπιάν: «Τελικά, τα καταφέραμε»

Ο τεχνικός του Εθνικού Πειραιά, Μουράτ Σεροπιάν σε μια εφ' όλης της ύλης τοποθέτηση του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, επισήμανε πολλά πράγματα για τη φετινή σεζόν. Αναφέρθηκε στα εμπόδια που κλήθηκαν να προσπεράσουν οι Πειραιώτες, τη δύσκολη αποστολή της παραμονής στη Γ’ Εθνική ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε.

«Άλλη μια δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν για τον Εθνικό έφτασε στο τέλος της και ο στόχος που είχε τεθεί επιτεύχθηκε. Να φτιαχτεί μια νεανική ομάδα με μερικούς έμπειρους και να παραμείνει στην κατηγορία, ώστε να είναι η βάση για ένα υγιές ξεκίνημα την επόμενη χρονιά με υψηλούς στόχους.

Σε όλο το διάστημα που ήμουν στην ομάδα συμπαραστάτες μου ήταν η Διοικούσα επιτροπή ο Ηλίας Αρμόδωρος ,οι παίκτες της ομάδας που είναι και οι πρωταγωνιστές το προπονητικό επιτελείο και οι συνεργάτες του, μαζί τους ένα σύνολο παλαιών παραγόντων της ομάδας που πάντα βρίσκονται με διάφορους τρόπους κοντά στην ομάδα και δίνουν την βοήθειά τους.

Επίσης και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας που πάντα έδινε το παρόν σε όλα τα γήπεδα που αγωνίστηκε ο Εθνικός», είπε αρχικά και συνέχισε ο έμπειρους κόουτς: «Για εμένα το εγχείρημα αυτό το αντιμετώπιζα για τρίτη φορά με επιτυχία δηλαδή να αναλάβω μια ομάδα χαμηλά στην βαθμολογία στα μισά της σεζόν και να την οδηγήσω στην σωτηρία.

Σε όλο αυτό το ταξίδι αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, κακές διαιτησίες, άδικες κόκκινες κάρτες ,πέναλτι που δεν μας δόθηκαν , τιμωρίες έδρας, αλλαγές γηπέδων για έδρα, άσχημες συμπεριφορές , παρασκήνιο από δήθεν έντιμους, αόρατους εχθρούς, περίεργες συμμαχίες που ευτυχώς για εμάς είχαν αντίθετα αποτελέσματα και μας έκαναν πιο δυνατούς στην προσπάθεια της σωτηρίας. Μέσα σε όλα είχαμε και 6 περιπτώσεις τραυματισμών με σοβαρά χειρουργεία.

Τελικά τα καταφέραμε. Για εμένα ήταν άλλη μια φορά η επιβεβαίωση ότι το πλάνο με πίστη στη δουλειά βρίσκει συμπαραστάτη την ιστορία και την φανέλα της ομάδας του Εθνικού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια αυτή την χρονιά και για διάφορους λόγους δεν έφτασαν στο τέλος της καθώς και στο προηγούμενο προπονητικό επιτελείο (Τερεζόπουλος – Γκοβερίνος ). Επίσης ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση που έκανε τεράστιο έργο και φυσικά τον λαό του Εθνικού».