Γ' Εθνική: Αύριο (3/5) η τηλεδιάσκεψη των οκτώ πρωταθλητών

Οι πρόεδροι των οκτώ πρωταθλητών της Γ' Εθνικής  θα έχουν τηλεδιάσκεψη αύριο Κυριακή (3/5) για να συντονισθούν και να προχωρήσουν σε ενέργειες από κοινού.

Γ' Εθνική: Αύριο (3/5) η τηλεδιάσκεψη των οκτώ πρωταθλητών

Τηλεδιάσκεψη με φόντο το μέλλον των ομάδων τους θα έχουν αύριο Κυριακή (2/5) οι πρόεδροι των οκτώ πρωταθλητών της Γ' Εθνικής.

Τα βασικά θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι από τους ισχυρούς άνδρες των Πανσερραϊκού, Αλμωπού Αριδαίας, Πιερικού, ΑΕ Ποντίων, Καλλιθέας, Ρόδου, Αστέρα Βλαχιώτη και Επισκοπής, είναι τρία.

Να γίνει αντιληπτό πως μόνο με μια ενιαία δεύτερη εθνική κατηγορία θα αναδειχθεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προωθηθούν περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές, κάτι πουσυνεπάγεται με συγχώνευση της Super League 2 με την Football League και την δημιουργία Β' Εθνικής με δύο ομίλους βορρά και νότου ώστε να μειωθούν παράλληλα και τα έξοδα μεταφορών – αποστολών.

Να... αυξηθεί δηλαδή η Super League 2 με περισσότερες ομάδες (18), με προαγωγή τους από την Football League με παράλληλη διατήρηση των ομάδων που υποβιβάζονται σήμερα. Και να δημιουργηθεί μία ισχυρή και δυνατή Β' Εθνική με 14 ομάδες και δύο ομίλους.

Παρόλα αυτά, το βασικότερο που ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή τους παράγοντες των πρωταθλήτριων ομάδων της Γ' Εθνικής, είναι να μην αδικηθούν οι ομάδες τους, όπως έγινε πέρσι με τους αντίστοιχους πρωταθλητές, που ουσιαστικά παρέμειναν... στάσιμοι στο ίδιο πρωτάθλημα.

Για όλα τα παραπάνω σενάρια και ζητήματα θα συζητήσουν αύριο (3/5) οι πρόεδροι των ομάδων που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στον όμιλό που συμμετείχαν.