Σάμιος: «Ιδανικές οι συνθήκες στη Μαρκό»!

Ο «killer» και πρώτος σκόρερ της Μαρκό Χάρης Σάμιος μιλάει στο «ΦΩΣ» για την πορεία της ομάδας του στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, τα φετινά του κατορθώματα και στέλνει το δικό του μήνυμα στον αγώνα κατά του κορονοϊού.

Σάμιος: «Ιδανικές οι συνθήκες στη Μαρκό»!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πραγματικά έχουν το γκολ μέσα τους. Παίκτες που με μία φάση μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά και παράλληλα να «καθαρίσουν» ένα παιχνίδι με την κλάση και την ποιότητά τους. Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής , είναι ο Χάρης Σάμιος. Ο επιθετικός της Μαρκό έχει το γκολ στο… αίμα του και έχει φροντίσει να μας το αποδείξει με τα φετινά επιτεύγματά του τα οποία αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακά.

Ο ίδιος αποτελεί τον… killer των «πράσινων» και ηγείται στην επίθεση της ομάδας του Δημήτρη Παπασπύρου όντας ο πρώτος σκόρερ της Μαρκό. Συνολικά ο Σάμιος –που συγκαταλέγεται στους τοπ σκόρερ γενικότερα στο πρωτάθλημα- έχει «ματώσει» 18 φορές φέτος τα αντίπαλα δίχτυα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ έχει πετύχει και ένα τέρμα στο Κύπελλο. Το βαρύ «πυροβολικό» της Μαρκό μίλησε στο «ΦΩΣ» με τον σέντερ φορ των «πράσινων» να αναφέρεται στην ως τώρα πορεία της ομάδας του, τα φετινά κατορθώματα του αλλά και τις εξελίξεις γύρω από τον κορονοϊό.

Η Μαρκό πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν. Ποια είναι η δική σου γνώμη για την ως τώρα πορεία της ομάδας σου;

«Πράγματι η ομάδα διανύει μια καλή χρονιά, έχει κάνει μια σταθερή πορεία, έχει δείξει διάρκεια, έχουμε δουλέψει όλοι πολύ για αυτό και αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος που βρίσκεται στην σημερινή της θέση και πολύ κοντά στο να πετύχει τους στόχους της».

Ποιες είναι οι συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα;

«Οι συνθήκες είναι ιδανικές ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να επικεντρωθούμε στην δουλειά και τους στόχους μας, προσωπικούς και ομαδικούς».

Συμμετέχετε στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ένας πολύ ανταγωνιστικός όμιλος…

«Ένας πολύ ανταγωνιστικός όμιλος όπου οι περισσότερες ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο βγάζοντας ταυτόχρονα πολλή δύναμη και πάθος στο παιχνίδι τους. Μαζί με τον όμιλο του Πειραιά και της Αθήνας πιστεύω είναι οι πιο δυνατοί στην Γ´ Εθνική».

Ποιο θεωρείς εσύ πως είναι το «κλειδί» για την πορεία που έχει διαγράψει φέτος η Μαρκό;

«Είναι συνδυασμός νομίζω του καλού κλίματος που υπάρχει στα αποδυτήρια και της καθημερινής δουλειάς που γίνεται στην προπόνηση».

Εσύ από την μεριά σου διανύεις μία από τις πιο παραγωγικές σου σεζόν…

«Ένα όμορφο συναίσθημα σίγουρα κυρίως επειδή μια προσωπικά παραγωγική χρονιά συνδυάζεται με καλή πορεία της ομάδας και αυτό είναι που της δίνει και μεγαλύτερη αξία».

Πλέον ο στόχος είναι να «καπαρώσετε» την 2η θέση;

«Ναι ο στόχος μας είναι η δεύτερη θέση, είμαστε κοντά αλλά χρειάζεται να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε».

Η ομάδα θα συμμετέχει στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την κούπα. Το περιμένετε πως και πως;

«Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει ένα τρόπαιο, σίγουρα υπάρχει προσμονή και εννοείται πως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε εμείς οι νικητές και να κλείσει όμορφα η χρονιά».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου αλλά και γενικότερα σε όλον τον κόσμο σχετικά με τις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω του κορονοϊού;

«Όλοι στην ομάδα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να πετύχουμε τους στόχους μας και να τους κάνουμε περήφανους. Το μήνυμα αυτές τις μέρες είναι ένα. Μένουμε όλοι σπίτι ώστε να διευκολύνουμε όσο γίνεται την κατάσταση και να μειώσουμε τη διασπορά του ιού».