Καραλής: «Πετυχημένη η πορεία μας, έχουν μπει οι βάσεις!»

Το βαρύ "πυροβολικό" της Θύελλας Καμαρίου Γιάννης Καραλής, μιλάει στο "ΦΩΣ" για την ως τώρα πορεία των νησιωτών στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής αλλά και τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του κορονοϊού. 

Καραλής: «Πετυχημένη η πορεία μας, έχουν μπει οι βάσεις!»

Η Θύελλα Καμαρίου αποτελεί την μία εκ των δύο διεκδικητριών του τίτλου στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται στην 1η θέση μαζί με την Καλλιθέα (υπερισχύει στην ισοβαθμία η Καλλιθέα) με 53 βαθμούς και τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος βρίσκεται στο κόλπο της κατάκτησης της 1ης θέσης που θα οδηγήσει στα μπαράζ ανόδου για την Football League.

Ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πορεία που διαγράφουν οι «κυανέρυθροι», είναι ο Γιάννης Καραλής. Ο 31χρονος εξτρέμ με την ποιότητα, την εμπειρία και τα γκολ του έχει βάλει και αυτός το δικό του λιθαράκι στην Θύελλα, αποτελώντας έναν εκ των βασικών πυλώνων της ομάδας. Η αξία του Καραλή είναι εγνωσμένη καθώς κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ατρόμητο, Κέρκυρα, ΑΕΚ, Καλλιθέα, Χανιά, Ιωνικό, Εθνικό και Ασπρόπυργο. Ο πρώτος σκόρερ της Θύελλας με 11 γκολ και δεύτερος γενικότερα στον 5ο όμιλο μιλώντας στο «ΦΩΣ» ανέλυσε μεταξύ άλλων την πορεία της Θύελλας Καμαρίου, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στο μείζον θέμα του κορονοϊού.

Ποιες είναι οι συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα;

«Η Θύελλα Καμαρίου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε θέμα οργάνωσης από ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών. Οι πρόεδροι μας ο κ. Φουστέρης και ο κ. Θεοδοσιάδης έχουν τηρήσει στο ακέραιο τις συμφωνίες μας και ο Γενικός αρχηγός μας ο κ. Ρούσσος είναι δίπλα μας σε ότι προκύψει ώστε να είναι όλα λυμένα».

Πως κρίνεις εσύ την πορεία της ομάδας σου μέχρι στιγμής;

«Μέχρι τώρα κρίνω την πορεία μας πετυχημένη πάρουμε δεν πάρουμε το πρωτάθλημα. Για την ομάδα είναι η δεύτερη χρόνια στην Γ’ Εθνική και έχουν μπει οι βάσεις για τη Θύελλα να είναι τα επόμενα χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Ποιο θεωρείς πως είναι το μυστικό για την φετινή πορεία σας;

«Νομίζω το μυστικό της Θύελλας είναι το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια με την συμβολή του προπονητή μας του κ. Χαντέ ο οποίος έχει δημιουργήσει μία καλή χημεία μεταξύ έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών που διαθέτουμε».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον 5ο όμιλο που μετέχετε; Υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός…

«Ανέκαθεν ο όμιλος της Αθήνας είναι ο δυσκολότερος κάθε χρόνο. Το ίδιο πιστεύω και φέτος. Θεωρώ ότι σε οποιοδήποτε άλλο όμιλο θα είχαμε μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο».

Διανύεις μία εξαιρετική σεζόν έχοντας πετύχει 11 γκολ και όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σου…

«Η αλήθεια είναι ότι είναι μια παραγωγική σεζόν για μένα καθώς έχω πετύχει ήδη 11 τέρματα. Είναι ένα καλό στατιστικό για ένα εξτρέμ. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».

Το μήνυμα σου προς το φίλαθλο κοινό της Θύελλας;

«Θα ήθελα να πω στον κόσμο μας να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα μας και ότι εμείς οι παίκτες από την πλευρά μας θα δίνουμε το 100% στον αγωνιστικό χώρο».

Η χώρα μας περνάει δύσκολες ώρες με τον κορονοϊό, θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα;

«Όσον αφορά τον κορονοϊό θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους Έλληνες να ακούνε με προσοχή τις συμβουλές των ειδικών τηρώντας τους κανόνες υγιεινής. Επίσης να θυσιαστούμε με το να μένουμε σπίτι για να προστατεύουμε τις ευπαθής ομάδες. Ελπίζω η Παναγία να προστατέψει όλο τον κόσμο και να περάσει αυτή η δοκιμασία».