ΕΠΟ: Αναβολή των αγώνων του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη πως αναβάλλονται όλοι οι αγώνες του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μέχρι και τις 18 Μαρτίου λόγω κορονοϊού!

ΕΠΟ: Αναβολή των αγώνων του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη πως αναβάλλονται όλοι οι αγώνες του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μέχρι και τις 18 Μαρτίου λόγω της έξαρσης του κορονοϊού!

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, λαμβάνοντας υπόψιν την με αριθμό Δ1α/Γ.Π. οικ. 15906 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β 723/06/03/2020), αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας έως τις 18/03/2020» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Τετάρτη η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ουσιαστικά η απόφαση της ΕΠΟ έρχεται σαν συνέχεια της απόφασης του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με όλες τις αθλητικές δραστηριότητες στους νομούς Ηλείας, Αχαΐας και Ζακύνθου.

Μάλιστα η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΟ είχε αποφασίσει την οριστική αναβολή της 24ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ύστερα από συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Τρίτη (10/3), ως μέτρο πρόληψης για τον κορονοϊό.

Σήμερα Τετάρτη λοιπόν ήρθε και η ανακοίνωση από την πλευρά της ΕΠΟ.

Θυμίζουμε πως την περασμένη αγωνιστική στον 7ο όμιλο, τρία παιχνίδια αναβλήθηκαν, τρία διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών και μόνο ένα είχε κόσμο!