Γ' Εθνική: Δυνατή κίνηση με Δωματά η Θύελλα Καμαρίου

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την Θύελλα Καμαρίου η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο επιθετικό, Γιάννη Δωματά. 

Γ' Εθνική: Δυνατή κίνηση με Δωματά η Θύελλα Καμαρίου

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για την Θύελλα Καμαρίου η οποία ανεβαίνει ακόμα περισσότερο επίπεδο με την απόκτηση του Γιάννη Δωματά. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν το… μπαμ και τάραξαν για ακόμα μία φορά φέτος τα… νερά στη Γ’ Εθνική, προσθέτοντας ακόμα έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα και να δώσει επιπλέον λύσεις στο συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ στην προσπάθεια που κάνει αυτό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο και την είσοδό του στα μπαράζ ανόδου.

Ο 27χρονος επιθετικός που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν για λογαριασμό του Αστέρα Βλαχιώτη έχει πλούσιες παραστάσεις στο παλμαρέ του καθώς παλιότερα έχει παίξει σε Εργοτέλη, Ιάλυσο, Νίκη Βόλου, Εθνικό, Αιγινιακό, Ολυμπιακό Βόλου, Πανσερραϊκό και Ερμιονίδα. Συνολικά ο Δωματάς μετράει 117 επαγγελματικές συμμετοχές, ενώ με τον Αστέρα Βλαχιώτη φέτος, βρήκε 6 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, όντας ένας εκ των κορυφαίων των Λακώνων.