Γ' Εθνική: Στην Ρόδο ο Χασομέρης

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα της Ρόδου η οποία έντυσε στα χρώματα της τον Δημήτρη Χασομέρη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πόντου.

Γ' Εθνική: Στην Ρόδο ο Χασομέρης

Ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ρόδος η οποία μετά την απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου, ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Δημήτρη Χασομέρη.

Ο 30χρονος επιθετικός που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πόντου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τα «ελάφια» του Κώστα Βελιτζέλου. Μάλιστα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ροδιτών αποτελούσε βασικό και… αναντικατάστατο γρανάζι φέτος στον Απόλλωνα καθώς πήρε φανέλα βασικού στα 10 από τα 11 ματς της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Στην ανακοίνωση της Ρόδου με την συμφωνία με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή ο οποίος κατά το παρελθόν έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Ξάνθη, Λάρισα, Τρίκαλα και Ηρακλή αναφέρονται τα εξής:

«Με χαρά η ομάδα της Ρόδου ανακοινώνει μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή! Ένας ποδοσφαιριστής με πολλές εμπειρίες εντάσσεται στην ομάδα μας, στο πλαίσιο της υλοποίησης των στόχων της για να προετοιμασθεί για την επόμενη συμμετοχή της στα εθνικά πρωταθλήματα. Ο Δημήτρης Χασομέρης, 30 χρόνων, γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1989 στην Κομοτηνή. Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και έχει δεκάδες συμμετοχές σε Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην ομάδα της Μεσσούνης του Νομού Ροδόπης. Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε στην Skoda Ξάνθη και από εκεί σε Ατσαλένιο, Μακεδονικό, Τρίκαλα, Αναγέννηση Επανομής, και Πανθρακικό. Αγωνίστηκε ακόμη με την φανέλα της Λάρισας, με την φανέλα του Ηρακλή και του Απόλλωνα Πόντου. Ο Δημήτρης Χασομέρης έχει ύψος 1,83 και παίζει στην επίθεση».

Από κει και έπειτα, η Ρόδος ανακοίνωσε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Σπύρο Κωστόπουλο. Ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα των Παλληνιακού και Κορίνθου.