Τέλος ο Καρούλιας από τον Παναργειακό

Ο Νίκος Καρούλιας αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Παναργειακού έπειτα από επεισόδιο με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπλάτσο

Τέλος ο Καρούλιας από τον Παναργειακό

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναργειακού αποτελεί ο Νίκος Καρούλιας, καθώς λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών. Αιτία για αυτήν την εξέλιξη αποτελεί το επεισόδιο που έλαβε χώρα μετά το ματς των «Λύκων» στο Ναύπλιο, όπου ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής επιτέθηκε στον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπλάτσο. Στη θέση του προσλήφθηκε άμεσα ο Γιάννης Λαλουδάκης.

Ο Καρούλιας μάλιστα σε δήλωσή του μετά την αποχώρησή του από τον Παναργειακό, τόνισε μεταξύ άλλων: «Κατακριτέα η πράξη μου προς τον Γιάννη Μπλάτσο και δεν αρμόζει στο επίπεδο και τον χαρακτήρα μου, εξάλλου η ιστορία μου με όλους τους ποδοσφαιριστές έχει δείξει το πόσο δενόμουν και ειδικά το γνωρίζουν καλά στο Άργος, που ήταν όλα παιδιά μου.

Ζήτησα συγγνώμη από τον Γιάννη ,τους ποδοσφαιριστές μου και τον πατέρα του. Μετά το συμβάν μιλήσαμε αγκαλιά για πολύ ώρα με στενοχώρια και πόνο από τους δυο μας, λέγοντας του το πόσο τον πιστεύω, πράγμα που το διαπίστωσα από την πρώτη μέρα, αφού ασχολιόμουν μαζί του και πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα παιδιά που θα παίξουν σε υψηλό επίπεδο».