«Θωράκισε» τα γκολπόστ με Λαμπρόπουλο ο Παλληνιακός

Σημαντική ενίσχυση για τη θέση του τερματοφύλακα από τον Παλληνιακό με την απόκτηση του πορτιέρε Γιάννη Λαμπρόπουλου.

«Θωράκισε» τα γκολπόστ με Λαμπρόπουλο ο Παλληνιακός

Ιδιαίτερα κινητικός παρουσιάζεται στο φετινό μεταγραφικό παζάρι ο Παλληνιακός. Οι «κιτρινόμαυροι» ύστερα από την περσινή επιτυχημένη πορεία, θέλουν να στελεχώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το ρόστερ τους, ώστε και στο νέο πρωτάθλημα να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Στο πλαίσιο αυτό, το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου, προχώρησε σε ακόμα μία προσθήκη η οποία αφορά τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Πιο συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο πορτιέρε Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος μέχρι πρότινος υπερασπιζόταν την εστία της Ηλιούπολης στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Ο μόλις 20 χρονών τερματοφύλακας που αποτελεί επένδυση, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι κατά το παρελθόν είχε βρεθεί προ των «πυλών» δύο ισπανικών ομάδων, της Ράγιο Βαγιεκάνο και της Χετάφε, στις οποίες δοκιμάστηκε σε ηλικία 17 ετών, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Ωστόσο ένας νόμος που υπήρχε τότε για το ηλικιακό επίπεδο δεν του επέτρεψε να παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στην ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού και την ομάδα Κ17 του Πανιώνιου, ενώ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Αγίου Δημητρίου και της Διάνας Ηλιούπολης. Πέρυσι ξεκίνησε στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και αργότερα μεταπήδησε στην Ηλιούπολη με την οποία μέτρησε 15 συμμετοχές.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του Παλληνιακού. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Εύχομαι υγεία και καλή σεζόν σε όλους, να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της και να βοηθήσω κι εγώ από τη μεριά μου όσο μπορώ».