Διπλή ανανέωση στον «άσο» ο Εθνικός

Διπλή ανανέωση στον «άσο» ο Εθνικός

Η εποχή του Δημήτρη Τερεζόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες και μετά και από τη λύση που βρέθηκε στο διοικητικό κομμάτι, οι «κυανόλευκοι» φουλάρουν τις μηχανές τους για τον σχεδιασμό ενόψει και του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ήδη μάλιστα, οι πρώτες ανανεώσεις είναι γεγονός και αφορούν την θέση του τερματοφύλακα. Πιο συγκεκριμένα, τη συνεργασία τους με τους «κυανόλευκους», ανανέωσαν οι δύο πορτιέρε Βασίλης Βουτσινάς και Κώστας Χαλκίδης, οι οποίοι θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται την εστία του Εθνικού και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 39χρονος Βασίλης Βουτσινάς που την περσινή σεζόν αποτέλεσε έναν εκ των βασικών επιλογών για το γκολπόστ του Εθνικού, τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και ως εκ τούτου θα παραμείνει μέλος του συλλόγου για σερί σεζόν. Ο ίδιος που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Εθνικό, κατά το παρελθόν έχει παίξει επίσης σε Ατρόμητο, Κερατσίνι, Αίαντα Σαλαμίνας, ΠΑΟ Ρουφ και Μανδραϊκό.

Από την πλευρά του ο Χαλκίδης, την περσινή σεζόν πήρε αρκετές ευκαιρίες και απέδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και με το παραπάνω, γεγονός που κέρδισε την εμπιστοσύνη της διοίκησης του Εθνικού που ανανέωσε τη συνεργασία της μαζί του. Ο 21χρονος γκολκίπερ που ετοιμάζεται για την δεύτερη θητεία του στον σύλλογο, είχε αποκτηθεί από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και πιο συγκεκριμένα από την ομάδα U19.