«Μόνιμος» στον Άγιο Ιερόθεο ο Μανδαμαδιώτης!

Τις υπηρεσίες του για λογαριασμό του Αγίου Ιεροθέου θα συνεχίσει να προσφέρει ο Δημήτρης Μανδαμαδιώτης που ανανέωσε με το σύνολο των δυτικών προαστίων. 

«Μόνιμος» στον Άγιο Ιερόθεο ο Μανδαμαδιώτης!

Με τα χρώματα του Αγίου Ιεροθέου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Δημήτρης Μανδαμαδιώτης. Ο έμπειρος και ταλαντούχος μπακ – χαφ, είχε συνάντηση με την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», στην οποία οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν τη συνεργασία τους και για του χρόνου. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής θα διανύσει την τέταρτη σερί σεζόν με τα «κιτρινόμαυρα» του συλλόγου, με τον οποίο έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση.

Η ανακοίνωση της ομάδας με τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναφέρει τα παρακάτω: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Άγιου Ιερόθεου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Μανδαμαδιώτη. Ο ικανότατος μπακ - χαφ συμφώνησε ώστε να συνεχίσει για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα και είμαστε βέβαιοι ότι και φέτος θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και θα πετύχει τους προσωπικούς αλλά και ομαδικούς στόχους. Ευχόμαστε στον Δημήτρη Μανδαμαδιώτη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία».

Πήρε και Κομνηνό!

Μάλιστα, το συγκρότημα από τα δυτικά προάστια, φροντίζει να κινεί τα νήματα και στο μέτωπο της ενίσχυσης. Στο πλαίσιο αυτό, οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Παναγιώτη Κομνηνού. Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός που ανακοινώθηκε και με τη «βούλα», την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τα «ροσονέρι» του Κερατσινίου, με το οποίο σημείωσε 7 γκολ σε 22 συμμετοχές, ενώ ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει στο βιογραφικό του και τριετή θητεία στον Εθνικό. Με τους «κυανόλευκους» κατέγραψε 55 συμμετοχές και 8 τέρματα.