Λευκίμμη: Αποχώρησε ο προπονητής Γιάννης Χονδρογιάννης

Η Λευκίμμη ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Χονδρογιάννη

Λευκίμμη: Αποχώρησε ο προπονητής Γιάννης Χονδρογιάννης

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Λευκίμμη, καθώς αποχώρησε από το πόστο του ο Γιάννης Χονδρογιάννης. Με αυτόν τον κόουτς η ομάδα από την Κέρκυρα ανέβηκε φέτος στη Γ’ Εθνική, αλλά εκεί δεν έχει καταφέρει να σταθεί ανταγωνιστικά. Για τον λόγο αυτό ο ίδιος προτίμησε να αποχωρήσει από το τιμόνι των «ερυθρόλευκων».

Η σχτική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΕΛ ανακοινώνει, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον σύλλογο και τον κόσμο του, τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, τον φίλο, τον συνοδοιπόρο, Γιάννη Χονδρογιάννη. Ο Γιάννης δεν υπήρξε απλώς ένας προπονητής. Υπήρξε ο αρχιτέκτονας του περσινού οικοδομήματος, ο άνθρωπος που μας οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην επιστροφή της Α.Ε.Λ στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής.

Εξωγενείς παράγοντες, καταστάσεις και στιγμές που ανακατεύουν τα νερά και δοκιμάζουν ακόμη και τις πιο στέρεες βάσεις. Με στόχο να επαναφέρουμε την ομάδα στο μονοπάτι που χαράξαμε, εκείνο της παραμονής στην κατηγορία και της επιστροφής στις όμορφες, υπερήφανες εμφανίσεις, κρίναμε από κοινού πως ο αποχωρισμός μπορεί να γίνει ένα δημιουργικό σοκ. Ένα σοκ που, αντί να χωρίσει, θα αφυπνίσει, που θα λειτουργήσει σαν ανάσα ανανέωσης για τον σύλλογο».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110