Γ' Εθνική: Έμειναν στο 2-2 Ερμής Ζωνιανών και Αλμυρός

Σε εξ αναβολής αγώνα της 20ής αγωνιστικής στη Γ' Εθνική, ο Ερμής Ζωνιανών και ο Αλμυρός Γαζίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 2-2

Γ' Εθνική: Έμειναν στο 2-2 Ερμής Ζωνιανών και Αλμυρός

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής στον τέταρτο όμιλο της Γ' Εθνικής, ο Ερμής Ζωνιανών και ο Αλμυρός Γαζίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 2-2. Το ματς δεν είχε γίνει στις 28 Ιανουαρίου, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Μετά το τέλος του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, στα οποία συμμετείχαν και φίλαθλοι, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα.

Στο 13’ ο Κέρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Δερμιτζάκη και έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 44’ με σουτ μέσα από την περιοχή του Σαρρή. O Αλμυρός στο 60’ σημείωσε το 1-2. Ο Παπαδομιχελάκης, ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σκουτέλη, με τον Καστελλιανάκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να γράφει το 1-2. Στο 89’ ο Ερμής ισοφάρισε εκ νέου με απευθείας φάουλ του Σαρρή για το 2-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Βράγκου από τα Χανιά, με βοηθούς τους Μαυρεδάκη και Τίκα από τον ίδιο σύνδεσμο.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Δερμιτζάκης, Αυγουστάκης, Μπαμπουλάκης, Ρουμπάκης, Σαρρής, Ακουίνο, Παππάς, Βαταμίδης, Αργκουέλο, Κωστάκης, Σκουτέλης.

ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΑΖΙΟΥ: Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης, Γιαλούσης, Ενγκουέμ, Κοιλιάρας, Ρέγιες, Σουρνάκης, Τουργαΐδης, Καστελλιανάκης, Κέρι.