Πανιώνιος: Tα εισιτήρια με Προοδευτική

Για τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με την Προοδευτική ενημέρωσε ο Πανιώνιος

Πανιώνιος: Tα εισιτήρια με Προοδευτική

Ο Πανιώνιος ενημέρωσε για τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με την Προοδευτική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Προοδευτική υποδέχεται ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ για την 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 21/01 στις 15:00 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η αναμέτρηση αυτή θα είναι η πρώτη για το 2024 που θα διεξαχθεί στο σπίτι μας και θέλουμε το δυναμικό παρών του κόσμου μας ώστε να φτάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε μία ακόμα σημαντική νίκη της ομάδας μας στο πρωτάθλημα!

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης για τις θύρες 2 και 4 θα διατεθούν την ημέρα του αγώνα όπου θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της οδού Αγίου Ανδρέα από τις 13:00 έως και τις 15:30.

Για την Θύρα 2 μπορείτε ήδη να προμηθευτείτε και διαδικτυακά το εισιτήριο σας μέσα από την πλατφόρμα του Go-On και τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.go-out.co/event/1705409013909 με τους πρώτους 200 που θα προμηθευτούν να μπορούν να τα αποκτήσουν στην τιμή των 8€.

Για τις θύρες 5-6 τα εισιτήρια θα διαθέτουν από το @panioniosofficialstore την ημέρα του αγώνα από τις 13:00 έως τις 15:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα διαμορφώνονται ως εξής:

Θύρα 2: 10€, 8€ τα πρώτα 200 εισιτήρια μέσω του Go-On

Θύρες 4: 10€

Θύρες 5-6: 15€

Για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο θα ισχύσει η δωρεάν είσοδος σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές σχολείων και στους αθλητές και προπονητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. στην θύρα 7 του σταδίου μας της οποίας η χρήση θα είναι αποκλειστικά ως μαθητική, ενώ για όσους έχουν μαζί τους συνοδό το εισιτήριο θα υπάρχει στην είσοδο της θύρας 7 και η τιμή του θα ανέρχεται στα 5€.

Για ανάπηρα άτομα με κινητικά προβλήματα θα υπάρχει διαθέσιμη πρόσβαση στο γήπεδο από την είσοδο δίπλα ακριβώς από την θύρα 4 και θα τοποθετηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ!».