Σκύβαλος: «Αμφίρροπη μάχη μέχρι το τέλος για την άνοδο και τον υποβιβασμό»

Μπορεί ο Μανώλης Σκύβαλος να επέστρεψε στον πάγκο του Αγίου Νικολάου λίαν προσφάτως, όμως είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις, τόσο στο σωματείο όσο και στην κατηγορία. 

Σκύβαλος: «Αμφίρροπη μάχη μέχρι το τέλος για την άνοδο και τον υποβιβασμό»

Μιλώντας στο PrimeSport, ο Μανώλης Σκύβαλος αναφέρθηκε στον δύσκολο όμιλο που συμμετέχει η ομάδα του ενώ αυτό που θέλησε να τονίσει είναι πώς υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες:

«Θεωρώ ότι ο όμιλός μας είναι ο πιο δύσκολος της Γ’ Εθνικής, υπάρχουν πάρα πολύ καλές ομάδες, θα είναι μια αμφίρροπη μάχη μέχρι το τέλος και για την άνοδο και τον υποβιβασμό.

Από κει και πέρα όσον αφορά τη δική μας ομάδα θεωρώ ότι υπάρχει ένα πολύ καλό ρόστερ, υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, υπάρχει ποιότητα και πιστεύω πώς στο β’ γύρο με την κατάλληλη δουλειά, η ομάδα θα είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο.»

Όσον αφορά το τι θα δούμε στη συνέχεια από τον Άγιο Νικόλαο, εξέφρασε την πεποίθηση πώς αυτό που επιθυμεί είναι η ομάδα του να παίζει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη:

«Ο ΑΟΑΝ σε κάθε παιχνίδι παίζει για τη νίκη. Όπου και να πηγαίνουμε θα παίζουμε για τη νίκη. Θεωρώ ότι θα σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται κι από εκεί κι έπειτα να αποδίδουμε παιχνίδι με παιχνίδι, καλύτερο ποδόσφαιρο.»

Μεταγραφικά αποκάλυψε πώς ο ΑΟΑΝ δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε… σπουδαία πράγματα καθώς το ρόστερ είναι πλήρες και θα γίνουν ελάχιστες προσθαφαιρέσεις:

«Στις μεταγραφές μην περιμένετε να γίνουν πολλά πράγματα γιατί όπως είπα υπάρχει ένα πολύ καλό ρόστερ, έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά από τους ανθρώπους της ομάδας στη στελέχωση. Αν γίνουν αλλαγές, θα γίνουν κάποιες ελάχιστες προσθαφαιρέσεις.»