Αναγέννηση Άρτας: Τέλος ο Αγγέλης, νέος προπονητής ο Τζιάρρας

Ο Βαγγέλης Τζιάρρας ανέλαβε την Αναγέννηση Άρτας μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Χρήστο Αγγέλη.

Αναγέννηση Άρτας: Τέλος ο Αγγέλης, νέος προπονητής ο Τζιάρρας

Τέλος ο Χρήστος Αγγέλης από την Αναγέννηση Άρτας που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Τζιάρρα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Γ.Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Αγγέλη. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα στην ομάδα μας, καθώς και για το ήθος και τον επαγγελματισμό που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του, ελπίζοντας κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

«Το ΔΣ του Γ.Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Βαγγέλη Τζιάρρα. Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τον σύλλογό μας.

Κάτοχος του διπλώματος UEFA A, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Κ20 και Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης σε ηλικία 23 ετών. Παράλληλα, υπήρξε προπονητής της ΕΠΣ Ηπείρου, βοηθός προπονητή στην ΑΕ Καραϊσκάκης, έως ότου αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή στο Σούλι Παραμυθιάς και τον Αχέροντα Καναλακίου.

Από εκεί, στον Αστέρα Τρίπολης. Δρόμος μακρύς, αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, όπως παραδέχονται και όσοι τον έζησαν από κοντά».