«Πάνθηρες»: «Την Κυριακή διεξήχθη ντέρμπι με οπαδούς και των δύο ομάδων, εικόνα που δεν... πουλάει»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με το ντέρμπι που διεξήχθη κόντρα στον Εθνικό.

«Πάνθηρες»: «Την Κυριακή διεξήχθη ντέρμπι με οπαδούς και των δύο ομάδων, εικόνα που δεν... πουλάει»

Την Κυριακή (10/12) ο Πανιώνιος υποδέχτηκε τον Εθνικό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ο αγώνας είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία, αφού ο «Ιστορικός» βρισκόταν πρώτος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής με πέντε πόντους μπροστά από τους δεύτερους «κυανόλευκους». Η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1 και στο γήπεδο υπήρξαν οπαδοί και των δύο ομάδων.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά και την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα της Super League, οι οργανωμένοι οπαδoί του Πανιωνίου εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση.

Οι «Πάνθηρες» αναφέρουν: «Μετά από πολύ καιρό, είδαμε ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, το γήπεδο και τους γύρω δρόμους, γεμάτους με κυανέρυθρα κασκόλ, κυανέρυθρες φανέλες…

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο, στους περισσότερους από 5.000 φίλους της ομάδας, που έδωσαν βροντερό «παρών», δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα…

Την Κυριακή, διεξήχθη ένα πραγματικό ντέρμπι, με δυο ιστορικές ομάδες της χώρας, με οπαδούς και των δυο ομάδων στην κερκίδα, χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Εικόνα που φυσικά… δεν πουλάει, καθώς οι… γνωστοί-άγνωστοι βολεύονται με το να τσουβαλιάζουν όλους τους οπαδούς. Ομάδα και κόσμος συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο αποφασιστικά, γεμίζοντας τα γήπεδα όπου και αν αγωνίζεται ο Ιστορικός».