Γ’ Εθνική: Αποχώρησε από τη Μαρκό ο προπονητής Ισίδωρος Σταυριανός

Ο Ισίδωρος Σταυριανός αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Μαρκό, εξαιτίας της αρνητικής πορείας της ομάδας από τα μεσόγεια στη Γ' Εθνική.

Γ’ Εθνική: Αποχώρησε από τη Μαρκό ο προπονητής Ισίδωρος Σταυριανός

Η αρνητική πορεία της Μαρκό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είχε ως συνέπεια την αποχώρηση του Ισίδωρου Σταυριανού από την τεχνική ηγεσία. Η ισοπαλία (1-1) με το Μεσολόγγι αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του έμπειρου κόουτς στον πάγκο, καθώς ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία του διαζυγίου.

Ο Σταυριανός σε σχετική δήλωσή του ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την εκτίμηση και τον σεβασμό προς το πρόσωπό μου, τους συνεργάτες μου που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Γκεμίση που ήταν ο άνθρωπος που με κάλεσε για να αναλάβω την ομάδα.

Τέλος, είμαι πάρα πολύ τυχερός που γνώρισα και συνεργάστηκα με έναν εξαιρετικό άνθρωπο και γνώστη του ποδοσφαίρου, τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Πίκουλα, με τον οποίο πλέον θα μας συνδέει φιλία. Εύχομαι στην ομάδα να έχει από εδώ και στο εξής την τύχη με το μέρος της και είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν διότι έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά από την αρχή της χρονιάς».