Φωστήρας: Πήρε Πανταζέλο, Οικονομίκο

Δύο ακόμη μεταγραφές για τον Φωστήρα που απέκτησε τους Πανταζέλο, Οικονομίκο.

Φωστήρας: Πήρε Πανταζέλο, Οικονομίκο

Ο Φωστήρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέργιου Οικονομίκου που έχει αγωνιστεί σε Διαγόρα και Νίκη Βόλου, αλλά και του Φώτη Πανταζέλου που ήταν βασικό μέλος του Θεσπρωτού.

Η ανακοίνωση

«Ακόμα και την τελευταία μέρα των μεταγραφών η διοίκηση ψάχνει τις κατάλληλες κινήσεις για να βοηθήσει την ομάδα μας. Συγκεκριμένα, από σήμερα είναι κάτοικος Ταύρου ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός Στέργιος Οικονομίκος. Ο 23χρονος εξτρέμ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως ??, ξεκίνησε την πορεία του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Ο νεαρός άσος μετράει πάνω από 40 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Σερβίας, ενώ στην χώρα μας έχει αγωνιστεί για λογαριασμό της Νίκης Βόλου και του Διαγόρα Ρόδου. Στέργιο καλώς όρισες και σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και υγεία με τα κιτρινόμαυρα!».

«Άλλη μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής για την ομάδα μας, με τον Φώτη Πανταζέλο. Ο αμυντικός μέσος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών της ??? και του ΝΠΣ Βόλος. Τις σεζόν 2020-2021 και 2021-2022 αγωνίστηκε στη Γερμανία για λογαριασμό της Zehlendorf, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Θεσπρωτού. Φώτη καλώς όρισες και σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και υγεία με τα κιτρινόμαυρα!».