Φωστήρας: Δύο προσθήκες για τους «κιτρινόμαυρους»

Με τα χρώματα του Φωστήρα θα αγωνίζονται φέτος οι Σταύρος Γαϊτάνης και Μανώλης Τσιόκρης. 

Φωστήρας: Δύο προσθήκες για τους «κιτρινόμαυρους»

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Φωστήρας στο πλαίσιο της ενίσχυσης του. Συγκεκριμένα απέκτησε τους Μανώλη Τσιόκρη και Σταύρο Γαϊτάνη.

Η ανακοίνωση για τον Τσιόκρη:

«Άλλη μια προσθήκη για την ομάδα μας, με τον Μανώλη Τσιόκρη. Ο επιτελικός μέσος που αγωνίζεται ως μέσος είναι προϊόν των ακαδημιών της ΑΕΚ, στην οποία βρισκόταν από το 2011. Ο 20χρονος χαφ είναι διεθνής με τις Κ15, Κ16, Κ17, Κ18 και Κ19, στις οποίες έχει διατελέσει και αρχηγός, ενώ έχει και συμμετοχές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα των αντίστοιχων ηλικιών. Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν μελος της ΑΕΚ Β’ με επαγγελματικό συμβόλαιο. Μανώλη καλώς όρισες και σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και υγεία με τα κιτρινόμαυρα!».

Και εκείνη για τον Γαϊτάνη:

«Με αστραπιαίες κινήσεις η διοίκηση Πετρινωλη-Καζαντζή γεμίζει το οπλοστάσιο του Κώστα Ψυρρόπουλου. Αρχικά, με τα κιτρινόμαυρα θα αγωνίζεται στο εξής ο αριστερός μπακ-χαφ Σταύρος Γαϊτάνης. Με 13 συμμετοχές και 1 γκολ στη Σούπερ Λίγκ 2 πέρσι με την φανέλα του ΠΑΟ Ρουφ, είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει! Παλαιότερα αγωνιζόταν στον ΑΟ Χανίων. Σταύρο καλώς όρισες και σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και υγεία με τα κιτρινόμαυρα!»