Πανιώνιος: Μένει στην Πλατεία ο Δημήτρης Γροντής

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Γροντής συνεχίζει για τέταρτη σερί σεζόν στον Πανιώνιο, που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Πανιώνιος: Μένει στην Πλατεία ο Δημήτρης Γροντής

Θετική κατάληξη είχε η υπόθεση της παραμονής του Δημήτρη Γροντή, ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας του Πανιώνιου να πραγματοποιήσει ανταγωνιστική πορεία και να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League 2. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί για τέταρτη σερί σεζόν στους «κυανέρυθρους» με την προοπτική να κάνει τη διαφορά με την εμπειρία και την ποιότητά του στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του την περασμένο Ιούλιο, είχε προτάσεις για να αγωνιστεί αλλού, αλλά ο ίδιος θα μείνει στην πλατεία, θέλοντας να συνδράμει στην επίτευξη του στόχου. Ο Γροντής ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της ΑΕΚ με την οποία υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, ενώ ακολούθησαν θητείες σε Ατρόμητο, Ηρακλή, ΑΕΛ, Τρίκαλα, Αήττητος Σπάτων, Εργοτέλης, ΑΣΙΛ Λύση στην Κύπρο και από το καλοκαίρι του 2020 στον Πανιώνιο.